Help Jemen nu! DONEER VOOR JEMEN


Maimouna: ”Deze sponsorschap helpt mij en mijn 2 kinderen om te overleven”

 

“Mijn naam is Maimouna, ik ben 39 jaar oud. Ik woon samen met mijn twee kinderen Mouhamadou, 11 jaar en Harouna, 8 maanden.

harouna

”Nadat ik mijn man verloor, keerde ik terug naar huis en trok weer in bij mijn moeder, mijn broer en zussen, in een tweekamerflat gemaakt van leem en bedekt met metalen platen. We hebben gelukkig wel toegang tot elektriciteit en drinkwater. Om te koken gebruiken we houtskool of brandhout voor de buitenoven.”

”Harouna is in goede gezondheid en hij houdt meestal van melk en lokale pap die ik zelf bereid. Zijn broer Mouhamadou zit nu op groep zes van de basisschool en hij doet het goed op school”. 

 

Wat is jullie inkomstenbron? 

“De sponsorschap van Islamic Relief helpt mij enorm met de minimale benodigdheden. Verder is de belangrijkste bron van inkomsten voor ons gezin de kleine handel van mijn broer en het kleine bedrijf van mijn moeder. Maar deze inkomsten worden gebruikt voor de hele familie. 

Momenteel houd ik me niet bezig met inkomsten genererende activiteiten; maar ik ben van plan om te leren naaien met een van mijn vrienden. Ik wil in de toekomst naaister worden om mijn kinderen te onderhouden.” 

 

Hoe vind je het sponsor een wees project? 

“Toen ik voor het eerst hoorde dat mijn kind gesponsord werd, was ik heel blij.

Ik weet zeker dat deze steun mij enorm helpt om een betere toekomst voor mijn kinderen op te bouwen.” 

Veel dank aan Islamic Relief en haar donateurs. Moge Allah de donateurs belonen die de arme mensen helpen 

Harouna

 

Sponsor een wees is gericht op weeskinderen en hun gezinnen. Deze casestudy laat zien hoe uw donatie veel bijdraagt aan de verbetering van de levensomstandigheden van weeskinderen.

Sponsor een wees uit Niger.

Islamic Relief Nederland ∙ ANBI 003410511 ∙ ©2024 ∙ Privacy Statement ∙ Cookieverklaring